&

Knegselse Boys 1 - de Bocht `80 1

De Bocht ’80 verliest van Knegselse Boys

De Bocht ’80 speelde een goede eerste helft maar verprutst veel te veel kansen. De eerste keer dat Knegsel op de helft van de Bocht kwam was in  de 19de minuut wat ook direct de 1-0 opleverde voor Knegsel door een treffer van Jelle van Dillen. In de 43ste minuut kwam De Bocht langszij door een treffer van Faruk Pinarbasi. Een minuut later stond het 2-1 door wederom Jelle van Dillen. De tweede helft was van beide zijden van een zeer bedenkelijk niveau. Door treffers van Jelle van Dillen en Niels Kuijpers won Knegsel verdient met 4-1.

In de vijfde minuut legde Maikel van den Heuvel de bal panklaar voor Kemal Sukurica maar die zag zijn schot hoog over gaan. In de elfde minuut een prima voorzet van Patrick Broks waarna Murat Ozcan de bal net voorlangs kopte. In de zestiende minuut mocht Maikel van den Heuvel alleen op doel af maar zijn inzet verdween in het zijnet. De eerste keer dat Knegsel op de helft van de Bocht kwam was in  de 19de minuut. Een vrije trap viel voor de voeten van Jelle van Dillen die simpel de 1-0 binnen kon tikken. Knegselse Boys raakte nog de lat in de 27ste minuut en Joost Box pegelde hard op doel in de 35ste minuut maar zag zijn inzet gekeerd door Edwin der Kinderen. In de 43ste minuut kwam de verdiende gelijkmaker. Faruk Pinarbasi veroverde de bal en schoot onberispelijk de 1-1 binnen. De Bocht was het doelpunt nog aan het vieren waarvan Knegsel direct uit de aftrap profiteerde en geheel ongehinderd de 2-1 mocht binnen schieten via Jelle van Dillen.

Na rust daalde het niveau van beide teams naar een dieptepunt. In de 55ste minuut leek Knegsel te scoren maar de bal werd van de doellijn geschopt. In de 67ste minuut was de wedstrijd gespeeld nadat Jelle van Dillen uit de rebound zijn derde doelpunt van de dag maakte; 3-1 In blessuretijd werd het zelfs nog 4-1 door een treffer van Niels Kuijpers.