&

De Bocht`80 1 - Sterksel 1

De Bocht ’80 kansloos tegen koploper Sterksel

De Bocht ’80 moest vandaag tegen koploper Sterksel dat zich de afgelopen zomer fors heeft versterkt. De eerste helft kon de Bocht nog een beetje meekomen. Door treffers van Bart Berkers en Ruud Nijssen was de ruststand 0-2. Na rust zette Sterksel aan vanaf de zestigste minuut en liep het uit naar een eenvoudige 1-7 overwinning door treffers van Ruud Nijssen (2x), Tyrone Pelzers, Bart Berkers en Ruud van der Velden. Harm van den Bosch redde de eer door een penalty te benutten in de 91ste minuut nadat Murat Ozcan werd gevloerd.

In de eerste minuut schoot Eric Schaeken van Sterksel net naast waarmee de toon was gezet. In de vierde minuut counterde De Bocht ’80 via Kemal Sukurica waarna Kevin van der Meijden naast schoot. Bart Berkers ging in de zesde minuut alleen door op keeper Edwin der Kinderen maar die redde bekwaam. Drie minuten later een zelfde situatie waarna Bart Berkers wel scoorde 0-1. In de 31ste minuut een mooie diepe bal van Harm van den Bosch op Murat Ozcan die net naast schoot. In de 34ste minuut een prima steekbal op Ruud Nijssen die bekwaam de 0-2 binnen tikte. Lars Fonken kopte een voorzet van Harm van den Bosch in de handen van de keeper in de 36ste minuut. Ruststand 0-2
.
Na rust liet Sterksel de Bocht even komen maar in de 54ste minuut tikte Bart Berkers de 0-3 binnen in een frommelsituatie op de doellijn en was de wedstrijd gespeeld. Bart Berkers draaide zich in de 60ste minuut perfect vrij waarna hij Ruud Nijssen liet scoren; 0-4. Hierna  liep Sterksel eenvoudig uit naar een 0-7 voorsprong door treffer van Ruud Nijssen, Tyrone Pelzers en Ruud van der Velden. Bocht goalie Edwin der Kinderen redde nog diverse ballen op een geweldige manier anders was het verschil nog een stuk groter geweest. Harm van den Bosch redde de eer door een penalty te benutten in de 91ste minuut nadat Murat Ozcan werd gevloerd. De Bocht heeft  vandaag keihard gewerkt tegen Sterksel dat duidelijk een maat te groot is.