&

de Bocht `80 1 - Riethoven 1

De Bocht ’80 speelt goed maar verliest van Riethoven

Voor rust was De Bocht ’80 de betere ploeg maar toch stond het met 0-2 achter door treffers van M. Mennen en R. van Grotel. Na rust prikte Teun van Otten er nog eentje bij namens Riethoven. Eindstand 0-3.

De Bocht ’80 startte sterk vandaag. Al in de eerste minuut kreeg Murat Ozcan een kans nadat Kevin van der Meijden goed doorging. In de vierde minuut een knap schot van Patrick Broks die via de lat over ging. In de zesde minuut schoot Faruk Pinarbasi in het zijnet. In de 30ste minuut ging Harm van Den Bosch goed door waarna hij een vrije schietkans kreeg maar zijn schot ging recht op de keeper. Uit de counter die daarop volgde kreeg Riethoven haar eerste kans en was het meteen raak. De bal werd vanaf de achterlijn terug gelegd op M. Mennen die simpel de 0-1 binnen tikte. In blessuretijd van de eerste helft kreeg Riethoven een vrije trap die door R. van Grotel werd binnen gekopt. Ruststand 0-2.

Na rust schakelde Riethoven een tandje bij en kwam De Bocht ’80 moeilijk onder de druk uit de eerste tien minuten wat leidde tot enkele scrimmages in het zestien meer gebied waaruit niet gescoord werd. Murat Ozcan kreeg een mooie schietkans in de 57ste minuut maar zag zijn inzet gekeerd. In de 62ste minuut een knappe redding van Bocht keeper Edwin der Kinderen. De 0-3 viel in de 69ste minuut door Teun van Otten die vrij kon inkoppen uit een corner. In de laatste tien minuten kreeg De Bocht ’80 nog twee mooie kansen via Murat Ozcan en Maikel van den Heuvel maar de bal wilde er niet in. Eindstand 0-3 in het voordeel van Riethoven.