&

de Bocht`80 1 - Knegelse Boys 1

De Bocht ’80 laat Knegsel in blessuretijd langzij komen

Al in de eerste minuut stond De Bocht op een 0-1 achterstand door een treffer van Joost Box. Nog voor rust stelde De Bocht orde op zaken door treffers van Murat Ozcan en Connor de Bresser. De Bocht verdiende de winst maar die kwam er niet. In de 98ste minuut scoorde Jarno Wilting de gelijkmaker. 2-2 Eindstand.

In de eerste minuut een misverstand in de verdediging van de Bocht waardoor Joost Box de bal simpel kon binnen koppen. In de 16de minuut kwam de eerste kans voor de Bocht via Ahmet Gurel die uit de rebound langs schoot. In de 18de minuut kwam de verdiende gelijkmaker. Murat Ozcan schoot de bal van 25 meter afstand via binnenkant paal binnen; 1-1. In de 21ste minuut kopte Tim Evers net naast. In de 32ste minuut ging Camiel van der Velden goed door maar zag zijn inzet geblokt. In de 35ste minuut kwam de Bocht dik verdiend op voorsprong. Ahmet Gurel ging goed door waarna de goed spelende Connor de Bresser de bal binnen gleed. Ruststand 2-1.

Na rust verscheen Jarno Wilting vrij voor keeper Edwin der Kinderen maar die redde bekwaam. In de 17de minuut tikte Edwin deer Kinderen een snoeiharde kopbal net over de lat. In de 65ste minuut een geweldig diepe bal van Wesley Henraath op Connor de Bresser die Tim Evers bediende. Evers zag echter zijn inzet via binnenkant paal uit het doel springen. Drie minuten in blessuretijd ging Connor de Bresser alleen op de keeper af maar zag zijn inzet net naast gaan. De scheidsrechter wist om onverklaarbare reden van geen ophouden. Dat leidde in de 98ste minuut volledig onterecht tot de gelijkmaker voor Knegsel via een treffer van Jarno Wilting. De Bocht verliest hiermee op een hele zure manier 2 punten.