&

De Bocht `80 1 - Dees 1

De Bocht ’80 verliest van DEES

De eerste helft was DEES de bovenliggende partij en creëerde het diverse kansen. In de 11de minuut opende Thomas Tholen de score namens de gasten 0-1. De Bocht mocht niet mopperen met deze ruststand. Na rust tapte De Bocht uit een heel ander vaatje en creëerde het enkele goede kansen. De Bocht kwam dan ook verdient op gelijke hoogte in de 73ste minuut nadat Camiel van der Velden de bal binnen tikte uit een vrije trap van Harm van den Bosch. In de 79ste minuut ging de bal op de stip waarna Hein van de Sande de eindstand bepaalde op 1-2 in het voordeel van DEES.