&

De Bocht 80 1 - WSJ 1

De Bocht ’80 doet goede zaken tegen WSJ; 5-2

De Bocht ’80 begon zeer sterk en stond al na twaalf minuten met 3-0 voor door treffers van Mark Faes (penalty) en Wesley Henraath (2x). WSJ creëerde voor rust geen kans. Na rust kantelde de wedstrijd volledig. Alban Raqi en Brahim Saoud scoorde direct na rust binnen drie minuten twee treffers; 3-2. De Bocht werd terug gedrukt op eigen helft. Wesley Henraath werd de man van de wedstrijd door in de 86ste minuut de 4-2 te scoren. Ahmet Gurel maakte er nog 5-2 in de 90ste minuut.

De Bocht ’80 begon ijzersterk en speelde goed combinatiespel. Thijs van Dongen werd in de derde minuut gevloerd waardoor de bal op de stip ging. Keeper Mark Faes benutte deze buitenkans; 1-0. In de tiende minuut kapte Maarten Verheijden zijn man uit en gaf de bal perfect voor op Wesley Henraath die de 2-0 binnen kopte. In de twaalfde minuut was het feest compleet. Uit een voorzet van Harm van den Bosch kwam de bal voor de voeten van Wesley Henraath die zich geen moment bedacht en de bal keihard binnen schoot; 3-0. Hierna domineerde de Bocht de wedstrijd volledig. Patrick Smits kopte nog bijna in eigen doel maar de paal bracht redding. Wesley Henraath schoot in de 32ste minuut net over na een slim tikje van Patrick Smits. WSJ schoot nog bijna in eigen doel maar hier bracht de lat redding. Op slag van rust leek het dat WSJ een penalty kreeg op een overtreding van Harm van den Bosch maar de scheidsrechter besliste in het voordeel van De Bocht ’80. Ruststand 3-0.

Na rust tapte WSJ uit een heel ander vaatje. Eén minuut na rust een prima uitgespeelde aanval van WSJ die door Alban Raqi handig werd afgrond; 3-1. Twee minuten later een identieke aanval die door Brahim Saoud ook goed werd afgerond; 3-2. De Bocht ’80 was de kluts kwijt en het leek er lang op dat WSJ ondanks de super eerste helft van De Bocht alsnog met de winst ging lopen. De Bocht ’80 herstelde zich echter knap en onder leiding van Maykel van Kasteren en Patrick Smits hield de verdediging goed stand. Mark Faes redde heel knap een vrije trap van Moaad Elbazzaz in de 60ste minuut. Acht minuten later een geweldige steekbal van Patrick Broks op Thijs van Dongen maar 1op1 op de keeper speelde hij de bal te ver voor zich uit. In de 77ste minuut leek WSJ op 3-3 te komen maar de scheidsrechter keurde dit doelpunt af wegens buitenspel. Het bleef een heel spannende wedstrijd. Wesley Henraath haalde de spanning van de wedstrijd in de 86ste minuut eraf door uit de rebound zijn derde treffer binnen te knallen; 4-2. In de 90ste minuut werd het zelfs 5-2. Thijs van Dongen draaide zich vrij waardoor invaller Ahmet Gurel de bal kon binnen schieten. Eindstand 5-2. De Bocht ’80 blijft hierdoor meedoen in de race voor nacompetitie.