&

De Bocht`80 1 - OVV `67 1

De Bocht ’80 makkelijk langs OVV ‘67

De Bocht ’80 begon slap aan de wedstrijd en kwam bijna op achterstand tegen rode lantaarndrager OVV ’67. In de 33ste minuut kwam de Bocht op 1-0 door Vinny van Kleef. Nog voor rust stond het 3-0 door treffers van Harm van den Bosch en Thijs van Dongen. Na rust liep de Bocht ’80 uit naar een riante 6-0 overwinning door treffers van Thijs van Dongen (2x) en Vinny van Kleef.

De Bocht ’80 begon slap aan de wedstrijd. Toch was de eerste kans voor De Bocht ’80. In de 7de minuut werd een inzet van Vinny van Kleef van de doellijn gehaald. In de tiende minuut moest Bocht goalie Mark Faes gestrekt op een kopbal van Alex van Groesen. Twee minuten later redde Faes wederom. De Bocht schrok wakker en nam het initiatief over. Vinny van Kleef schoot in de 15de minuut net naast na een mooie steekbal van Murat Ozcan. Vijf minuten later leek Thijs van Dongen de score te openen maar zijn kopbal werd door de keeper van OVV onschadelijk gemaakt. In de 25ste minuut leek Thijs van Dongen wederom te scoren nadat de keeper de bal losliet maar deze goal werd afgekeurd. In de 33ste minuut zag Vinny van Kleef een schot van hem net voorlangs gaan. Direct hierna speelde Marcel van de Wouw zich goed vrij waardoor Thijs van Dongen vrij kon inschieten. Vinny van Kleef profiteerde uit de rebound; 1-0. In de 38ste minuut schaarde Harm van den Bosch zich achter de bal voor een vrije trap. Snoeihard schoot van den Bosch de bal in de onderhoek; 2-0. Vijf minuten voor rust verscheen Thijs van Dongen 1op1 voor de keeper maar miste. Vinny van Kleef speelde zich vervolgens knap vrij en zette op maat voor maar wederom kreeg Thijs van Dongen de bal er niet in. In de 45ste minuut kreeg Thijs van Dongen loon naar werken. Marcel van de Wouw legde de bal panklaar waarna Thijs van Dongen de ruststand bepaalde op 3-0.

Het eerste half uur van de tweede helft gebeurde er weinig op sportpark Dun Staak. In de 76ste minuut omspeelde Marcel van de Wouw handig zijn tegenstander waarna hij Thijs van Dongen in stelling bracht die zijn tweede doelpunt maakte; 4-0. In de 83ste minuut was Vinny van Kleef zijn tegenstander te vlug af waarna hij beheerst de 5-0 binnen schoot. In de 88ste minuut bediende Marcel van de Wouw Thijs van Dongen weer op maat. Thijs van Dongen bepaalde met zijn derde treffer van de dag de eindstand op 6-0.

Volgende week speelt de Bocht ’80 uit tegen Molenschot.