Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

GV Tabitta
 

 

Eerste NK-ticket is binnen en Regio toestelfinales!

Op zondag 8 april kwamen Fenna Bergman, Romy Schepens en Lieke van Berkel in actie.
Fenna begon de dag in de eerste wedstrijd in Nieuwegein en kon zich via deze wedstrijd plaatsen voor het NK in Tilburg. Fenna (15de) turnde een goede wedstrijd!  Met een ontzettend mooi punt op sprong, waarmee ze zelfs een toestelfinale heeft behaald, werd ze knap 15de waardoor ze zichzelf plaatste voor het NK.

Na Fenna kwam Romy (15de) in actie, helaas begon ze met een misser op balk wat haar punten koste. Ze herpakte zich heel goed op vloer waardoor ze reserve is geworden voor een toestelfinale vloer, helaas was het niet voldoende om zich uiteindelijk weten te plaatsen voor het NK.
Als laatste op de dag was Lieke aan de beurt, wegens uitloop begon de wedstrijd een uur later dan gepland. Dit ging niet ten koste van de concentratie van Lieke aangezien zij een uitstekende wedstrijd turnde. Met een tweede plaats op sprong, een eerste plaats op brug en met een punt verschil eerste op vloer kon zij tevreden terug kijken op haar toestelfinales.

Al met al een succesvolle dag voor Tabitta!

Auteur Marten Scheepens
Meer tabitta turn nieuws >>>>


08-04-2018
 
 
Eerste NK-ticket is binnen en Regio toestelfinales!
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)