Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/SABO senioren
 

 

Taverbo/SABO maakt het zichzelf moeilijk

Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Taverbo/SABO kon afgelopen weekend een belangrijke slag slaan in de strijd tegen degradatie. In plaats daarvan kreeg het echter een gevoelige tik te verwerken. Tegen directe concurrent The Back Hands werd met 6-4 verloren.

Het treffen in Sint Willebrord begon nog goed voor Taverbo/SABO. Michel Sperling zette met groot gemak zijn eerste tegenstander opzij. Daarna was het echter over met de pret voor de Boxtelaren en mocht men uiteindelijk blij zijn dat de schade nog enigszins beperkt kon worden gehouden. Sperling won in het vervolg nog een partij. Aanvoerder Teun Vlaminckx en invaller Danny Smits wisten met de grootst mogelijk moeite beiden nog een puntje binnen te slepen. De rest van de partijen ging redelijk kansloos verloren.

Dankzij deze nederlaag is Taverbo/SABO op de ranglijst gezakt naar de gevaarlijke vijfde plaats, die op het einde van het seizoen degradatie uit de hoofdklasse zou betekenen. Nog altijd zijn de verschillen echter minimaal. De achterstand op de nummer twee bedraagt maar drie punten. Komend weekend treft men in eigen huis Hotak’68, dat slechts een puntje meer heeft dan Taverbo/SABO. Opnieuw een  heuse degradatiekraker dus voor de Boxtelse tafeltennissers.

Senioren
The Back Hands 1 - Taverbo/Sabo 1 6-4
ATTC '77 1 - Taverbo/Sabo 2 6-4
Renata 3 - Taverbo/Sabo 3 2-8
Irene 3 - Taverbo/Sabo 4 5-5  
PJS 3 - Taverbo/Sabo 5 4-6
PJS 2 - Taverbo/Sabo 6 10-0
ROTAC '82 3 - Taverbo/Sabo 7 1-9
Jeugd
Taverbo/Sabo 1 - Meppers (H) 1 1-9 
Taverbo/Sabo 2 - LUTO 1 6-4
Taverbo/Sabo 3 - Hooghei 2 6-4


Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


05-04-2015
 
 
Taverbo senioren
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)