Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo in Zwolle
 

 

Izzy van Hamont plaatst zich voor jeugdklassentoernooi in Zwolle

Zaterdag 24 januari vonden in Oss de Topmeerkampen plaats voor de jeugdklassen van regio Zuidwest waarbij de spelers uit de juniorenklassen zich konden kwalificeren voor het jeugdklassentoernooi tijdens het NK in Zwolle. Izzy van Hamont, Lars de Laat en Rick van der Schoot van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo hadden zich hiervoor geplaatst door de mooie resultaten die zij hadden behaald in de afgelopen najaarscompetitie.

Het niveau van de wedstrijden lag erg hoog en Izzy van Hamont die uitkwam in de junioren 1e klasse liet zien dat ze niet voor niets was uitgenodigd voor deze regionale finale want ze verloor slechts twee wedstrijden. Hierdoor werd ze tweede in haar klasse en heeft ze zich geplaatst voor de landelijke finale op zaterdag 28 februari in Zwolle. Lars de Laat, die in de junioren 4e klasse uitkwam, wist met een derde plaats zich net niet te plaatsen.

Rick van der Schoot die uitkwam in de 2e klasse Starters wist eveneens een tweede plaats te bemachtigen.

Auteur Anneliek van Rooij
Meer tafeltennis nieuws >>>>


24-01-2015
 
 
Izzy van Hamont
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)