Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo jeugd
 

 

Derde jeugdteam Taverbo/Sabo loopt verder uit

Zaterdag 28 maart wist het derde jeugdteam van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo de koppositie te versterken door in Den Bosch met 3-7 te winnen van Never Despair, dat op de tweede plaats staat in de ranglijst. Rick van der Schoot en Lars Strik waren niet te kloppen en wonnen al hun wedtrijden. Niels Wesseling had het moeilijk tegen dit ervaren team en wist zijn partijen net niet in winst om te zetten. Door deze overwinning hebben ze hun voorsprong kunnen vergroten en staan ze met 45 punten uit zes wedstrijden inmiddels zes punten los van deze nunmmer twee.

Het eerste jeugdteam wil dit seizoen maar niet op stoom komen. In Veldhoven wist alleen Michel van Dooren het maximale aantal punten binnen te halen. Axel Kuijs was éénmaal succesvol. Zij zullen de komende wedstrijden dan ook alles op alles moeten zetten om degradatie te voorkomen.

Moeilijk was het ook voor het tweede jeugdteam, dat eveneens in Veldhoven speelde, zij hadden met 2-8 een zwaar verlies te incasseren en ook voor hen is het de komende wedstrijden erop of eronder.

Komende zaterdag spelen alle jeugdteams thuis, aanvang 10.30 uur.

Alle uitslagen:        
MCS ttv Veldhoven 1 - Taverbo/Sabo 1 6-4
MCS ttv Veldhoven 2   Taverbo/Sabo 2 8-2
  Never Despair 4   Taverbo/Sabo 3 3-7

Auteur Anneliek van Rooij
Meer tafeltennis nieuws >>>>


28-03-2015
 
 
Taverbo jeugd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)