Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/SABO verdeelt clubtitels
 

 

Taverbo/SABO verdeelt clubtitels

Jasper van der Aa mag zich het komend jaar clubkampioen van tafeltennisvereniging Taverbo/SABO noemen. Tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen, die afgelopen zaterdag 17 januari werden gehouden, versloeg hij in de finale titelverdediger Michel Sperling. Bij de jeugd ging de titel naar Sjoerd van Heerenbeek.

Na een toernooi waarin vele verrassingen vielen te noteren waren het uiteindelijk Michel Sperling en Jasper van der Aa, beiden uitkomend voor het eerste team van Taverbo/SABO, die het tot de finale van de A-groep wisten te schoppen. Hoewel Sperling hierin de grote favoriet was ging de winst, na een wedstrijd met vele fraaie rally’s, met 3-0 naar van der Aa, die hiermee de titel ‘clubkampioen’ van zijn tegenstander overnam.

In de B-groep streden Brandon van Brussel en Sietz van der Aa om de hoogste eer. Van der Aa had de winst voor het grijpen maar van Brussel bleek uiteindelijk over de langste adem te beschikken en won de partij met minimaal verschil in de beslissende vijfde game.
Bij de jeugd ging de overwinning naar Sjoerd van Heerenbeek. Hij was ongenaakbaar en wist al zijn partijen winnend af te sluiten. Dani de Rooij kwam nog in de buurt maar moest genoegen nemen met de tweede plek.

Auteur : Jasper van de aa
Meer tafeltennis nieuws >>>>


17-01-2015
 
 
Taverbo/SABO verdeelt clubtitels
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)