Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo wint in eigen huis van Asio uit Haaften
 

 

Taverbo wint in eigen huis van Asio uit Haaften

Zaterdag 29 maart is het het derde jeugdteam van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo erin geslaagd om in eigen huis met 8-2 te winnen van de nummer twee, Asio uit Haaften. Hierdoor zijn ze met 62 punten uit zeven wedstrijden inmiddels 19 punten uitgelopen op deze nummer twee en komt het kampioenschap binnen handbereik.

Winst was er ook voor het vijfde jeugdteam. Remco Rooijakkers en Saskia van Nistelrode waren niet te kloppen en wonnen al hun partijen. Martijn van Terneusen was tweemaal succesvol. Doordat ook de punten van de dubbel in eigen huis bleven werd de einduitslag 9-1. Hierdoor staan ze met 49 punten uit zeven wedstrijden nog steeds op de tweede plaats in het klassement.

Het vierde jeugdteam won met 6-4 nipt van Stiphout. Sjoerd van Heerebeek won al zijn partijen en staat hierdoor nog steeds bovenaan de ranglijst met 100% gewonnen wedstrijden.

 

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 – Tanaka 2               4-6
Taverbo/Sabo 2 – Meppers (H) 3      2-8
Taverbo/Sabo 3 – Asio 1                    8-2
Taverbo/Sabo 4 – Stiphout 5             6-4
Taverbo/Sabo 5 – Waalwijk 3            9-1



29-03-2014
 
 
Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)