Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tafeltennis Taverbo
 

 

Succesvolle start competitite jeugd Taverbo/Sabo

De jeugd van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo is afgelopen zaterdag sterk begonnen in de voorjaarscompetitie. Drie van de vier teams wisten tot winst te komen. Het derde team dat uitkomt in de junioren vijfde klasse was zeer succesvol tegen Never Despair uit Den Bosch. Rick van Eijndhoven, Femke Poirters en Dani de Rooij wisten al hun partijen in slechts drie games te winnen waardoor ze bovenaan de ranglijst staan. Het vierde team dat eveneens uitkomt in de junioren vijfde klasse won met 7-3 van ATTC ’77 uit Aarle-Rixtel.

Het tweede team dat uitkomt in de junioren tweede klasse wist ook ruim te winnen. Roel Ernens was niet te kloppen en won alle drie zijn partijen. Rein de Groot was tweemaal succesvol en Michel van Dooren wist één wedstrijd te winnen. Doordat ook de dubbel in eigen huis bleef werd de uitslag 7-3 tegen Smash ’73 uit Uden.

Het eerste jeugdteam dat zaterdag debuteerde in de junioren eerste klasse wist tegen Yerseke helaas niet tot winst te komen.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 – Yerseke 2                    1-9
Taverbo/Sabo 2 – Smash ’73 2                7-3
Taverbo/Sabo 3 – Never Despair 3       10-0
Taverbo/Sabo 4 – ATTC ’77 2                  7-3

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


01-02-2014
 
 
Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)