Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tafeltennisvereniging Taverbo
 

 

Jeugdteams Taverbo houden eerste plaats in de ranglijst

Zaterdag 8 maart is het derde jeugdteam van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo er tegen Attaque uit Veghel in geslaagd om de eerste plaats  in de ranglijst vast te houden. Rick van Eijndhoven, Femke Poirters en Dani de Rooij wonnen in eigen huis al hun partijen waardoor ze met een eindstand van 10-0 inmiddels acht punten zijn uitgelopen op de nummer twee, Asio uit Haaften.

Het vijfde jeugdteam, dat twee weken geleden met 7-3 won van Smash ‘73 uit Uden en daardoor de koppositie overnam, wist deze winst niet vast te houden. Remco Rooijakkers, Lars de Laat en Saskia van Nistelrode verloren in een aantal spannende vijfsetters met 3-7 nipt van de nummer twee, Unicum uit Geldrop. Zij staan hierdoor met 27 punten uit vier wedstrijden nu gelijk met deze nummer twee.

Succes was er ook voor het vierde jeugdteam. Colin Klijmij, Sjoerd Heerebeek en Quinten Karssen speelden eveneens tegen Unicum uit Geldrop en wisten alle punten in Boxtel te houden. Zij staan hierdoor met 24 punten uit vier wedstrijden op een gedeelde tweede plaats in het klassement. Sjoerd Heerebeek staat bovendien nog steeds op100% gewonnen wedstrijden.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 – TTC Middelburg 4       2-8
Taverbo/Sabo 3 – Attaque 1                    10-0
Taverbo/Sabo 4 – Unicum 5                    10-0
Taverbo/Sabo 5 – Smash ’73 3                  7-3
Taverbo/Sabo 5 – Unicum 4                      3-7

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


08-03-2014
 
 
Tafeltennisvereniging Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)