Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo jeugd
 

 

Ontknoping nadert in jeugdcompetitie Taverbo

Met nog één wedstrijd te spelen in de najaarscompetie loopt de spanning bij diverse teams hoog op. Het vierde jeugdteam heeft zaterdag 22 november de koppositie weten over te nemen in de Startersklasse. Rick van der Schoot, Lars Strik en Nienke Strik warennniet te kloppen en wisten thuis met 10-0 te winnen van Kruiskamp 81 uit Den Bosch. Zij worden echter op de voet gevolgd door Never Despair (Den Bosch) en Waalwijk die slechts met één punt verschil strak achter hen staan. Komende zaterdag speelt dit team om 13.45 uur uit tegen Een en Twintig in Beek en Donk maar is dus duidelijk tevens afhankelijk van de uitslagen van de overige teams in deze klasse om het kampioenschap te kunnen vieren.

Michel van Dooren, Izzy van Hamont en Brandon van Brussel wisten thuis eveneens met 10-0 te winnen van Breda. Dit eerste jeugdteam staat met 54 punten uit negen wedstrijden nog steeds op de tweede plaats, vijf punten achter The Back Hands. Voor hen staat er komende zaterdag een spannende wedstrijd op het programma als ze in
St. Willebrord spelen tegen deze nummer één, aanvang 13.30 uur. Er zal echer wel een flinke winst nodig zijn om in aanmerking te komen voor het kampioenschap.

Kans op het kampioenschap is er zeker ook nog voor het derde jeugdteam. Met een winst van 8-2 op JCV uit Vught staan Lars de Laat, Remco Rooijakkers en Sjoerd Heerebeek met 57 punten uit negen wedtrijden ook nog steeds op de tweede plaats, vijf punten achter TTCV Van Herwaarden uit Veghel. Zij spelen komende zaterdag tegen Asio in Haaften maar dit team is eveneens afhankelijk van de overige uitslagen in hun klasse.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/SABO 1 – Breda 1                                  10-0
Taverbo/SABO 2 – MCS - ttv Veldhoven 2         2-8
Taverbo/SABO 3 – TTCV Van Herwaarden       8-2
Taverbo/SABO 4 – Kruiskamp 81 2                   10-0

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


22-11-2014
 
 
Taverbo Jeugd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)