Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugdcompetitie Taverbo
 

 

Jeugdcompetitie Taverbo/SABO nadert ontknoping

Met nog twee wedstrijden te spelen in de najaarscompetitie wordt het voor de jeugdteams erop of eronder. Afgelopen zaterdag 8 november wist het derde team met 6-4 nipt te winnen van Tios ’51 uit Tilburg. Hierdoor is het Lars de Laat, Remco Rooijakkers en Martijn Terneusen ook deze week net niet gelukt om de kopposite over te nemen van TTCV Herwaarden uit Veghel.

Het vierde jeugdteam dat eveneens tegen Tios ’51 speelde wist met 8-2 echter royaal te winnen waardoor Rick van der Schoot, Janno Vos en Lars Strik met 56 punten uit acht wedstrijden nog steeds op de derde plaats staan in het klassement, zes punten achter Waalwijk dat nog steeds op de eerste plaats staat maar door een 10-0 overwinning op Never Despair uit Den Bosch wel verder is uitgelopen.

Nipte winst was er ook voor het eerste team dat met een invaller speelde. Zij wonnen met 6-4 van Meppers uit Heeze en staan nog steeds op de derde plaats in het klassement met 44 punten uit acht wedstrijden.

Het tweede jeugdteam had het zwaar tegen koploper Wijk en Aalburg en wisten met moeite twee punten in eigen huis te houden waardoor zij met 43 punten uit acht wedstrijden nu gezakt zijn naar de derde plaats.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/SABO 1 – Meppers (H) 2         6-4
Taverbo/SABO 2 – Rally 1                      2-8
Taverbo/SABO 3 – Tios ’51 5                  6-4
Taverbo/SABO 4 – Tios ’51 7                  8-2

Auteur Anneliek van Rooij
Meer tafeltennis nieuws >>>>


08-11-2014
 
 
Jeugdcompetitie Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)