Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tafeltennis Taverbo jeugd sterke start aan najaarscompetitie
 

 

Tafeltennis Taverbo jeugd sterke start aan najaarscompetitie

De jeugd van Taverbo is afgelopen zaterdag 14 september sterk begonnen in de najaarscompetitie. Vier van de vijf teams wisten tot winst te komen. Het eerste team dat uitkomt in de junioren tweede klasse was zeer succesvol tegen Never Despair uit Den Bosch. Brandon van Brussel, Axel Kuijs en Michel van Dooren wisten al hun partijen te winnen waardoor ze bovenaan de ranglijst staan. Het tweede team dat eveneens uitkomt in de junioren tweede klasse won met 7-3 van Never Despair en staat daarmee ook bovenaan.

Het vijfde team kwam zaterdag voor het eerst uit in de junioren vijfde klasse. Lars de Laat was niet te kloppen en won alle drie zijn partijen. Remco Rooijakkers en Sasia van Nistelrode behaalden ieder twee punten. Rooijakkers en de Laat wisten ook de dubbel op hun naam te schrijven waardoor de uitslag 8-2 werd tegen ATTC ’77 uit Aarle Rixtel en ze op de eerste plaats staan.

Voor het derde team, dat eveneens voor het eerst uitkomt in de junioren vijfde klasse, stond er een uitwedstrijd op het programma. Dani de Rooij en Rick van Eijndhoven wonnen al hun wedstrijden. In de dubbel waren de tegenstanders te sterk maar doordat Femke Poirters toch nog een punt wist binnen te slepen werd het 3-7 tegen Budilia uit Budel en voeren ook zij de ranglijst aan.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 - Never Despair 2     10-0
Taverbo/Sabo 2 - Never Despair 1       7-3
Budilia 1 – Taverbo/Sabo 3                   3-7
Taverbo/Sabo 4 – De Zwaantjes 1       3-7
Taverbo/Sabo 5 – ATTC ’77 3                8-2

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


14-09-2013
 
 
Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)