Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Finale kampioenschap tafeltennis voor basisscholen
 

 

Finale kampioenschap tafeltennis voor basisscholen


Afgelopen weken hebben alle leerlingen van de groepen 5 t/m 8 van de Boxtelse basisscholen meegedaan aan de voorrondes van de kampioenschappen tafeltennis voor basisscholen, georganiseerd door tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo in samenwerking met Buurtsport Boxtel. Zij konden hiermee een plaats veroveren voor de finale die zondag 7 april gehouden zal worden in de accommodatie van Taverbo/Sabo aan de Voetboog in Boxtel. Uiteindelijk hebben zich zo’n honderd kinderen geplaatst, die in teams van twee zullen gaan strijden om de titel in hun categorie.

De kinderen van de groepen 5 en 6 zullen tussen 9.00-13.00 uur hun wedstrijden spelen en vanaf 13.00 uur komen de kinderen van de groepen 7 en 8 aan de beurt. U bent van harte welkom om tussen 9.00-17.00 uur een kijkje te komen nemen bij deze finales.

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


07-04-2013
 
 
Basisscholen tafeltennis kampioenschap
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)