Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Valse start Lunion in indoorcompetitie
 

 

Valse start Lunion in indoorcompetitie

Het eerste viertal van handboogschutterij l’Union Boxtel is niet goed aan de indoorcompetitie begonnen. Vorige week dinsdag op de banen van Amicitia Schijndel behaalde het team een povere 791 pnt en een derde plaats in de hoogste klasse de Ere-klasse. Met een goede score van 275 voerde Henk Jegers het team aan, gevolgd door Adri vd Langenberg met 263. Marc Verdaasdonk en Marchel Kluijtmans bleven met resp 253 en 247 ver onder hun kunnen.

Stukken beter verging het het tweede viertal. In eigen huis behaalde het een eerste plaats in de A-klasse door liefst 801 te laten noteren voor de beste drie schutters. De scores van Gerard vd Steen en Martijn vd Broek, beide 269 mochten er zijn en ook Henri vd Broek met 263 deed goed mee. Paul Smolders kwam als vierde schutter niet verder dan 228 pnt. Reserves Ronald Tax en Frank van Grinsven behaalden 254 pnt over de 30 schoten op de 18m en Jack Stamps zag de teller bij 211 pnt stoppen.
In St.Oedenrode was de jeugd afgelopen vrijdag actief. Jelt vd Langenberg deed het erg goed bij de aspiranten. Zijn score van 271 pnt was een pr en Junior Jaap van Grinsven kwam tot 267 pnt. Sam Spitters eindigde op 236 en Senn Steenbakker op 182 pnt.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans


20-09-2015
 
 
Valse start Lunion in indoorcompetitie
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)