&

Octopus - Ducks Legends

Ducks Legends verliezen nipt van Octopus

Ducks zat zondag 11 december in Uden bijna de hele wedstrijd op winst. Echter in de laatste minuut moest het toch nog de overwinning laten aan Octopus. In de eerste helft nam Ducks een 12-0 voorsprong door tries en conversie van Pim van Esch. Dit was volgens de planning, echter na de thee kwam Octopus feller opzetten en Ducks ging hier niet in mee.

Matig tackelwerk zorgde ervoor dat Uden terug kwam tot 12-12. Een Boxtelse penalty zorgde voor 12-15. Te slap spel leverde weer een try op voor de thuisploeg: 17-15. Vlak voor tijd een try van Ducksspeler Paddy Dankers, zijn try leek de 17-20 overwinning naar Boxtel te halen. Echter het slotoffensief van Octopus gaf nog een laatste try en conversie voor Uden. Eindstand: 24-20. Een duidelijk geval van het kaas van het brood laten eten.

Zondag de laatste wedstrijd van dit jaar, om 13.00 in Boxtel tegen REL Dordt.