Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Racketlon in Sporthal de Braken
 

 

Vijfde keer een open racketlon toernooi in Sporthal de Braken

Racketlon Internationals uit Den Bosch organiseren op 11 september voor de vijfde keer een open toernooi voor alle racketsport liefhebbers van Nederland bij Sporthal de Braken in Boxtel.

Wie is het meest allround in de Racketsport? Deze vraagt wordt beantwoord op zondag 11 september.
Iedereen is welkom om mee te doen bij Sporthal de Braken in Boxtel. Van beginner tot gevorderd. Er zijn tevens speciale leeftijdsklassen voor jeugd en senioren.Het is een heel toegankelijk toernooi doordat je niet speciaal lid hoeft te zijn van een club.

Jubileumjaar

Inmiddels is het de vijfde keer dat dit toernooi wordt georganiseerd door Ambassadrice Eefje Henkelman (Racketlon World Ranking 18) uit Den Bosch. Speciaal voor dit jubileumjaar organiseert zij dit toernooi samen met Anouk Dols (Racketlon World Ranking 58). Deze tennisster van Bastion Baselaar heeft de sport inmiddels net als Eefje omarmd en organiseerde begin dit jaar voor het eerst een voorjaarseditie van het Dunlop Racketlon Toernooi in Boxtel.

Inmiddels staan de racketlon toernooien van Boxtel er om bekend dat het vooral leuke, gezellige en sportieve dagen zijn.

Wat is racketlon nu eigenlijk?

Racketlon is de individuele meerkamp van de vier populairste racketsporten: tafeltennis, badminton, squash en tennis. Een wedstrijd tussen twee spelers bestaat uit één set (tot 21 punten) in alle vier de sporten achter elkaar. De speler die het meest allround is en dus opgeteld de meeste punten scoort, is de winnaar.

Programma 11 september

9:00       Ontvangst, inspeeltijd en eventueel uitleg over racketlon
9:30       Start eerste wedstrijden
17:00     Verwachte eindtijd

Aanmelden

Meer informatie over deze dag en aanmelden kan t/m 7 september 2016 via www.toernooi.nl
Inschrijfgeld: €17,50

Leenrackets: Aanwezig

Auteur Eefje Henkelman
Meer Racketsport nieuws >>>>


11-09-2016
 
 
Racketlon in Sporthal de Braken
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)