Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Racketlon in Boxtel
 

 

Racketlon allround in de racketsport

Tafeltennissers en badmintonners gaan op 12 juli de uitdaging aan om te bepalen wie het meest allround in de racketsport zijn. Zijn tafeltennissers of badmintonners de beste racketlonners? Deze vraag wordt beantwoord op zondag 12 juli bij Sporthal de Braken in Boxtel.
Recent Nederlands Kampioene Racketlon, Eefje Henkelman uit 's-Hertogenbosch, organiseert samen met haar tafeltennisclub Never Despair en de Bossche Badminton Federatie deze racketlonchallenge. Niet alleen tafeltennissers en badmintonners zijn welkom. Ook squashers, tennissers, racketlonners en andere racketsportliefhebbers mogen meedoen om kennis te maken met racketlon. Iedereen is welkom. Misschien wil je jezelf wel alvast voorbereiden op het officieuze BBF Dunlop Racketlon toernooi op 9 september in Boxtel?

TTV Never Despair en de Bossche Badminton Federatie zien dit evenement als een kans om de leden, jeugd en senioren, weer eens iets nieuws te bieden en andere sporters kennis te laten maken met de verenigingen.  

Racketlon
Racketlon is dé meerkamp van tafeltennis, badminton, squash en tennis en wordt inmiddels in meer dan 42 landen gespeeld. Een wedstrijd tussen twee spelers bestaat uit één set (tot 21 punten) in alle vier de sporten. De speler die opgeteld de meeste punten maakt, is de winnaar.

Programma

Om 9.30 uur ontvangen Never Despair en de BBF de spelers bij Sporthal de Braken, De Braken 1a in Boxtel. Onder begeleiding van trainers oefenen de spelers de individuele sport die ze nog niet of het minst beheersen. Vervolgens speelt iedereen één of twee èchte racketlon wedstrijden.

9:30       Ontvangst met instructie en uitleg over racketlon
10:00     Start basistraining tafeltennis, badminton, squash of tennis
10:45     Start racketlonwedstrijden
16:00     Einde racketlonmiddag

Het belooft vooral een leuke, gezellige en sportieve kennismakingsdag te worden. Start met een voorsprong en doe mee op 12 juli!

Auteur : Eefje Henkelman


24-06-2016
 
 
Racketlon
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)