Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Racketlon Toernooi in Boxtel
 

 

Racketlon Toernooi in Boxtel

Voor allrounders in de racketsport is er op 30 maart een Racketlon Toernooi in Boxtel
Bent u een racketsportliefhebber? Dan is racketlon echt iets voor u. Sporthal de Braken Sport & Fun organiseert samen met Eefje Henkelman voor de derde keer een Racketlon toernooi. Eefje Henkelman uit ’s-Hertogenbosch werd in november 2013 nog tweede bij de gevorderden op het Wereld Kampioenschap Racketlon in Zürich.

Racketlon is dé meerkamp van tafeltennis, badminton, squash en tennis en wordt in 42 landen gespeeld. Een wedstrijd tussen twee spelers bestaat uit één set (tot 21 punten) in alle vier de sporten. De speler die het meest allround is, dus opgeteld de meeste punten maakt, is de winnaar.
Alle racketliefhebbers kunnen meedoen op vier niveaus. A-spelers zijn goed in alle vier de sporten. D-spelers beoefenen (g)één racketsport. Er is ook een jeugdklasse onder de 13 en 16 jaar en een populaire 45+ klasse.

De Racketlon Tour bestaat uit 10 toernooien die naast Boxtel ook nog Dronten, Zoetermeer, Uithoorn, Houten, Baarn en Alphen aan den Rijn aandoet. Er wordt een klassement bijgehouden van aantal gespeelde toernooien en resultaten waarbij eind van het jaar, tijdens een speciale finale, de winnaar van de tour wordt bepaald.
Aanmelden als speler is gratis via de website www.racketlon.nl. Alle toernooien staan open voor iedereen om mee te doen! 

U bent van harte welkom om mee te doen op zondag  30 maart bij Sporthal De Braken Sport & Fun, de Braken 1a in Boxtel. Inschrijven kan nog t/m 23 maart via de website.leenrackets zijn aanwezig.

Auteur : Eefje Henkelman


30-03-2014
 
 
Racketlon Toernooi in Boxtel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)