Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kanovereniging de Pagaai Boxtel
 

 

Kanovereniging de Pagaai Boxtel klaar voor nieuws seizoen

Na een geslaagd seizoen met diverse activiteiten bij kv de Pagaai zijn de leden en vrijwilligers volop bezig voor het komende seizoen. Onder andere de prachtige omgeving in en rondom het clubgebouw. Zoals snoeien van bomen en struiken, en een stuk onderhoud aan de kano’s en toebehoren. Ook zijn er al een aantal activiteiten gepland in het komende seizoen zoals de Munseltocht ( voor mensen met een beperking ) met een tandemkano. Ook “Boxtel by Night “ 13 september, staat weer op de agenda, en de lichtjes tocht met allerheiligen ( november). Tevens gaan enkele leden kanotochten maken in Belgie, Luxemburg  en Amsterdam by Night. Als je interesse hebt om lid of vrijwilliger te worden bij kv De Pagaai, kunt u op de zaterdag of zondag terecht voor meerdere informatie.

Vanaf 12 april kunnen de kano- ers het “rondje Boxtel” weer varen.
Kanovereniging de Pagaai gaat weer starten met hun activiteit: het bekende rondje Boxtel, op 12 april. Dit is een route die een heel andere kant van Boxtel laat zien. De kanovaarders gaan  naast een relaxte ontspanning genieten van alle facetten van een mooi stuk natuur  langs riviertje De Dommel. Met diverse begroeingen, aangelegde steigers en poelen langs het water komt men allerlei dieren tegen zoals Schotse Hooglanders, waarbij een jong kalfje te zien is, ganzen, zwanen, ijsvogels, reigers en er zijn rondom kasteel Stapelen ooievaars gesignaleerd. Tevens doet de vaarder alle wijken van Boxtel aan, zoals Boxtel Noord : Selissen met een blik op de nieuwe brug het Schipke, Waterschapsgebouw De Dommel, het projekt Heerlijcke Waerde en het oude vroegere gemeentelijke slachthuis. Al varend door de wijk Oost, langs het Knuppelpad geniet men van de rust van de weilanden, de nieuw aangelegde poelen en de vissers die hun hengel hebben uitgegooid om een visje te vangen. Hierna doet men het centrum, ofwel het hart van Boxtel aan met als bezienswaardigheden o.a. Kasteel Stapelen,  school J.R.L. ,de Bieb , het winkelcentrum en een stuk horecagebeuren. En na het passeren van de glijgoot gaat men weer naar de startplaats langs het laarzenpad naar de mooi aangelegde steiger bij het clubhuis van  kanovereniging de Pagaai. Hier kan men ter afsluiting nog een drankje of hapje verkrijgen, na een tocht van 9 km, die afgelegd wordt in 2.5 uur.  Als U interesse heeft om het rondje Boxtel te varen, bijvoorbeeld als familie uitstapje, met school, buurt, sportvereniging  of personeelsuitje, dan kunt U een reservering doen, met eventueel een aangepast arrangement (BBQ o.i.d.na de tocht) via: tel.nr. 06-20082982.
Activiteit: Kanotocht rondje Boxtel
Wanneer: zaterdag en zondag (doordeweeks op afspraak)
Start : Tussen 10.00 uur tot 14.00 uur. Bij clubhuis de Pagaai,Voetboog 7 Boxtel

Auteur Frans van de Wiel


28-03-2014
 
 
de Pagaai Boxtel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)