Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Glorieus weekeinde voor JRC Ducks
 

 

Glorieus weekeinde voor JRC Ducks


6 en 7 oktoberĀ  was een glorieus weekeinde voor JRC Ducks want zowel de junioren honkbal, onder aanvoering van coach Rik de Rooij, als senioren honkbal 2 konden zich verzekeren van het kampioenschap. Hoewel beide teams nog een wedstrijd te gaan hebben is de voorsprong voor beiden zodanig groot dat deze titel hen niet meer kan ontgaan en dit feestje werd dan ook al door beide teams gevierd afgelopen weekeinde.
Met nog 3 wedstrijden te spelen in het laatste competitieweekeinde komt hiermee een succesvol seizoen ten einde.
De nieuwe aanwas bij de jeugdteams heeft zich goed ingezet waarbij mogelijk een lang gekoesterde droom voor Ducks in vervulling gaat; de oprichting van pupillen softbalteam is dichtbij. Nog altijd wordt er hard gewerkt aan ledenwerving door o.a. de participatie in het Kids Sport project. In alle teams zijn nieuwe leden welkom maar met name senioren honkballers voor het 1e team, senioren softbalsters en meisjes uit groep 5 t/m 8 zoeken we in het bijzonder.
In de winterperiode zullen er op vele fronten weer voorbereidingen getroffen worden voor honkbaljaar 2013. Een groep actieve vrijwilligers houdt zich bezig met het veldonderhoud, ledenwerving, materiaalbeheer, een reeks zaaltrainingenen waar in januari mee gestart wordt en met de planning van de oefenwedstrijden voorafgaand aan de competitie die half april start.
Voor belangstellenden is de winterperiode een goed moment om in te stromen omdat men zo vanaf het begin de gehele opbouw van het seizoen kan volgen.
Informatie over onze vereniging is te vinden op www.jrc-ducks.nl



07-10-2012
 
 
JRC Ducks 2 kampioen 2012
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)