Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Ducks - Neptunus 2
 

 

Senioren softbal Ducks lijden nederlaag tegen Neptunus 2

Op 6 juli speelde de dames van Ducks tegen Neptunus-2, tevens de laatste wedstrijd vóór de zomerstop. De twee voorgaande duels waren met grote cijfers naar Neptunus gegaan, dus de dames uit Boxtel wist wat ze te wachten stond. Evelien Gerrits was de beginnende pitcher voor Ducks, zij begon echter niet al te goed aan de wedstrijd door meteen vier wijd te gooien. Haar veld hielp haar echter ook niet door een aantal opgelegde nullen te missen.

Uiteindelijk besloot coach Klaartje van der Burgt, bij twee nullen, een pitcherwissel toe te passen. Marleen van Esch nam het van Evelien Gerrits over en wist drie slagvrouwen later de inning te beïndigen. De schade na de eerste slagbeurt van Neptunus: 9 punten tegen. Geen al te goed begin voor de Boxtelse dames. Ducks kon pas in de tweede inning iets terug doen. Door middel van honkslagen door Anne Struycken, Lonneke van Loene en Rianne Boer en met klap op de vuurpijl een homerun door Nikki van Nes, werden er in deze inning 3 punten gescoord. Tot de derde inning werd Neptunus goed tegengehouden door sterk veldspel, maar in de derde slagbeurt wist Neptunus opnieuw veel punten te scoren. Het lukte Ducks niet om op de honken te komen in de derde en vierde inning en inmiddels was het 3-18 voor Neptunus. In de laatste inning scoorde Neptunus nog tweemaal dankzij twee honkslagen. Ducks moest minstens 8 punten scoren om in de wedstrijd te blijven. Dit zou echter niet lukken, er kwamen nog twee punten binnen door een opofferingsslag van Lonneke van Loene, maar daar bleef het bij. De eindstand: 5-20.
Zondag 31 augustus hervatten de dames de competitie met een thuiswedstirjd tegen Zijndrecht.

Uitslagen      
woensdag 2 juli 2014  
Heren 1 Mulo Ducks 11-1
ASP |HB1 Tilburg Ducks 2-9
zaterdag 5 juli 2014      
ASP HB 2 Ducks 2 Nuenen 2 7-11
PUP HB Ducks The Stage 2 18-5
PUP HB The Stage2 Ducks 4-16
zondag 6 juli      
Heren 1 Gryphons Ducks 21-1
Heren 2 Tilburg 3 Ducks 2 5-16
Dames Ducks Neptunes 2 5-20
ASP HB 1 PSV 2 Ducks 3-15
Programma      
zaterdag 12 juli 2014      
PUP HB Ducks Roef 10.00 uur
PUP HB Roef Ducks 12.00 uur
Beeball Ducks Gryphons 11.00 uur
ASP HB 2 Roef Ducks 2 10.30 uur
zondag 13 juli 2014      
Heren 1 Ducks Tilburg 15.00 uur
Heren 2 Ducks 2 Indians 11.00 uur
       


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


06-07-2014
 
 
Senioren softbal Ducks - Neptunus 2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)