&

MHC MEP ZJC1 Zuid Nederlands Kampioenschap

MHC MEP ZJC1 plaats zich voor Zuid Nederlands Kampioenschap

Zaterdag 13 januari speelde MHC MEP ZJC1 twee belangrijke wedstrijden in de Geusselt in Maastricht. Er moesten minimaal 4 punten behaald worden voor plaatsing op het Zuid Nederlands Kampioenschap. Om 09.30u stond de eerste wedstrijd tegen Maastricht op het programma.

MEP kreeg vanaf de eerste minuut erg veel kansen. Helaas wisten ze die niet direct te verzilveren. In de 6e minuut viel gelukkig de 0-1 en net voor rust de 0-2. Om de winst veilig te stellen, mochten er nog wel een paar goals bij. Direct na rust viel de 0-3, maar benutte Maastricht niet snel daarna een kans en werd het 1-3. MEP speelde even onrustig maar wist gelukkig snel daarna weer de controle te pakken. Net voor het fluitsignaal sleepte MEP er nog een strafcorner uit. De bal raakte hard het net. Met een eindstand van 1-4, waren de eerste drie punten binnen. Om 11.10u speelde MEP ZJC1 hun tweede wedstrijd tegen Pelikaan ZJC1. De wedstrijd was nog nauwelijks begonnen, en MEP stond al met 0-1 voor. Deze goede start wisten ze vol te houden en ging de Boxtelse jongens de rust in met een 1-4 voorsprong. Ook direct in de tweede helft wist MEP weer te scoren, 1-5. Een mooie stand om de wedstrijd vrij en beheerst uit te spelen. Met een eindstand van 2-8 een ruime overwinning. Met de behaalde 6 punten is het ZNK voor MEP ZJC1 in the pocket.

Aanstaande zondag, 21 januari strijdt ze met Oranje Rood, Push en Tilburg om plaatsing voor de volgende ronde voor het Nederlands Kampioenschap. Een geweldig resultaat.