&

MHC MEP MD2 - MHC Oss MD2

MHC MEP MD2 verslaan concurrent MHC Oss MD2

Op zaterdag 30 september moesten wij tegen de koploper Oss. We staan eigenlijk allebei op 1, maar omdat zij een hoger doelsaldo hebben, staan zij op de eerste plaats. We hadden vertrouwen in de wedstrijd en dat we gingen winnen. Het was regenachtig weer en veld 3, het zandveld, was goed te belopen. De eerste helft kwamen we na 6 minuten op 1 nul voorsprong. Maar we letten toen even niet goed op en Oss maakt daar gebruik van en het werd 1-1. We werden gelijk weer op scherp gezet. En dat lieten we zien door met een 2-1 voorsprong de rust in te gaan.

Na de rust kwam Oss sterk terug en kreeg mooie kansen om te scoren. Maar helaas dat wilde Voor hun niet lukken. Voor ons ging de 2e helft minder en kregen we genoeg kansen maar ook deze wilde niet in de goal. We waren super blij toen het eind signaal kwam. En wonnen deze wedstrijd met 2-1.

Auteur :Felicia en Fabienne van Blerck