&

MHC MEP MD4 Kampioen

MHC MEP meisjes D4 pakt kampioenschap in laatste speelronde

Op zaterdag 03 december speelden de meisjes van MHC MEP D4 tegen Son D2, doordat deze wedstrijd in een gelijkspel eindigde werd niet dit maar de wedstrijd tegen HC Eindhoven de kampioenswedstrijd. Op donderdag 08 december was het dan zo ver en speelden de meisjes van MHC MEP D4 de laatste en alles beslissende wedstrijd. Het was een wedstrijd die door de vorst voor maar liefst de 4e keer ingepland was.

Het kampioenschap ging tussen Son MD2 en MHC MEP D4, met maar 1 punt verschil moest MHC MEP deze wedstrijd winnen om kampioen te worden. De tegenstander HC Eindhoven MD3, vervulden hun sportieve plicht zoals ze het zelf noemden, door te spelen zoals ze elke wedstrijd gedaan hadden. De vele supporters van beide clubs en ook Son kregen wederom een spannende wedstrijd voorgeschoteld. Het bleef tot na de rust 0-0, beide teams waren zeer gewaagd aan elkaar, vele mooie acties aan beide kanten volgden elkaar op maar mocht niet lijden tot een doelpunt.

Met nog ongeveer 20 minuten te spelen in de 2e helft viel het eerste doelpunt voor MHC MEP, op dat moment viel er druk van de schouders van de meisjes D4 en geloofden ze in een eventueel kampioenschap. Daarna volgende de 2-0 en 5 minuten voor het einde de 3-0.
Hiermee was het kampioenschap een feit en kwam er een einde aan de spannende laatste 2 weken van het seizoen.