&

MHC MEP MB1 - MOP MB1

MHC MEP MB1 ook ijzersterk tegen MOP MB1

Nadat MHC MEP MB1 de vorige competitiewedstrijd al het kampioenschap had behaald stond zaterdag 3 juni er niets meer op het spel. Alleen het doel: ongeslagen kampioen worden. De meiden van MEP begonnen sterk aan de eerste helft maar ondanks de vele kansen en mooie aanvallen viel er maar een doelpunt. Na een mooie steal van Mirthe scoorde zij de 1-0.

De tweede helft begonnen de meiden van MEP met nog meer energie en power. MOP kon niet meer onder de druk uit hockeyen. Uit een goede corner variant scoorde Guusje de 2-0, kort daarna tekende Floor voor de 3-0 met een backhand schot. Daarna volgde nog vele kansen voor MEP, waar het bij MOP bij slechts één echte aanval bleef.
Uiteindelijk was 3-0 niet genoeg voor de meiden van MEP en dook Fenne nog de mooie 4-0 binnen.

Volgende week staat Oirschot nog op het programma, waar MEP MB1 het mooie seizoen af willen sluiten met de laatste drie punten.

Via deze weg willen de speelsters en begeleiding van MEP MB1 Hans Verberk bedanken voor de mooie foto's die hij tijdens de wedstrijden geschoten heeft. Hans super bedankt!!