&

MHC MEP JB1- HC Best JB1

MHC MEP JB1 promotie Super B na shootouts

Zaterdag 17 oktober MHC MEP Jongens B1 in thriller na shootouts gepromoveerd naar Super B. MEP JB1 speelde op neutraal terrein in Valkenswaard de promotiewedstrijd tegen Best JB1. MEP was in de eerste helft heer en meester maar verzuimde dit om te zetten in doelpunten. Kort na rust scoort MEP uit een strafcorner de 1-0. Best trekt de stand echter weer snel gelijk en profiteert even later in een man meer situatie van een strafbal en komt op voorsprong 1-2. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd scoort MEP de meer dan terechte gelijkmaker en weet de winst, én promotie naar Super B, in de shootouts veilig te stellen.