&

MHC MEP JB1 - Houten JB1

MHC MEP JB1 verslaan koploper Houten JB1

Zaterdag 16 april speelde MEP JB1 tegen koploper Houten, dat nog geen wedstrijd verloren had en zich in Boxtel kon plaatsen voor de landelijke playoffs. MEP staat op een verdienstelijke 5e plaats, waar zij moeite hebben om zichzelf te belonen voor het goede spel dat ze spelen.

Zaterdag was het zo ver tegen Houten. In de eerste helft kwam Houten op een 0-1 voorsprong, maar vlak voor rust sleepte Teun Langenhoff uit een strafcorner de 1-1 tegen de touwen. Na rust werd MEP sterker en scoorde Bart Postema twee strafcorners: dit was ook de eindstand 3-1. Volgende week uit tegen Beuningen en probeert JB1 aan te haken in de top 4.