Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP dames 2 zaalhockey kampioen 2013
 

 

MHC MEP dames 2 zaalhockey kampioen 2013

De spanning was voor de wedstrijd van de dames van MEP gezichten af te lezen. De dames waren gebrand om hun kampioenschap titel binnen te halen op eigen bodem in sporthal de Braken. Vele supporters waren aanwezig om hun dames 2 aan te moedigden.

Met nog 1 puntje nog te halen om zaalkampioen te zijn en die punten wilden MEP dames in de wacht slepen tegen HC Blerick. Het begin van de wedstrijd was een beetje sloompjes en met tot tweeemaal een achterstand weg gewerkt te hebben, kwam MEP echt in de wedstrijd in en ging het score verloop snel, en sommige balletjes zaten er wel lekker in met nog een paar cornertjes. Spelers van MEP dames 1 verzorgden de stemming in de sporthal met feestelijke muziek bij elk gescoorde doelpunt van de MEP.
Het eind fluitsignaal klonk  10-3  gewonnen. De champagne kon ontkurkt worden

Dat betekent MHC MEP D2 KAMPIOENEEEE!

www.boxteldigitaal.nl feliciteert zaalhockey team MHC MEP D2:

Diederik Claasen (trainer/coach) Meike van den Braak (K) Stephanie Smetsers Nikkie Lemmens Sabina Torres Janneke Vissers Nina van Geffen Aimee van der Pluijm Aniek Schilders Moniek van der Heijden (C)



03-02-2013
 
 
Zaalkampioen MHC MEP D2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)