&

MHC MEP dames promoveren naar overgangsklasse

Zaterdag 15 juni zijn de dames 1 van MHC MEP er in geslaagd om hun tweede overwinning  op HC Eindhoven te pakken en zullen volgend jaar uitkomen in de overgangsklasse. Het voltallige toegestroomd publiek zagen de Boxtelse dames onder leiding van trainer/coach  Erik Verzijden  het thuisspelende HC Eindhoven met 2-3 verslaan. Sabine van Rooij wist al vroeg in de wedstrijd de 0-1 op het scorebord te zetten waarna de dames uit Eindhoven nog voor rust de gelijkmaker wist te maken. Na rust wist Roos van de Wijdeven in haar laatste wedstrijd voor MHC MEP D1 de 1-2 te scoren. De druk op de Boxtelse dames werd steeds meer opgevoerd waardoor HC Eindhoven dames er nog hoop had om niet te degraderen naar de eerste klasse maar Ivet van Schaijk gooide daar roet, door een schitterend doelpunt te scoren 1-3. Met nog enkele sidderende officiële minuten te spelen werd de eindstand op 2-3 gezet waardoor het feest kon losbarsten.

Amber Kools (K), Margiet van Aert (K), Regie van Doorenalen, Chris Thewessen, Ivet van Schaijk, Inge van Kessel, Renske van Kessel, Tedje Koesen, Iris Welvaarts, Sabine van Rooij, Suze Dercksen, Roos van de Wijdeven, Milou Langenhuijsen, Marleen Bordat, Stephanie Smetsers, Finnola Busbridge, Aniek Schilders Robin Nettekoven, Maud Maas,.Babette Verzijden, Sophia Rath en Noortje Pieters