&

HC Liempde D1 - HC Deurne D1

HC Liempde D1 verliest thuis van Deurne D1

Op deze zomerse dag was zondag 19 mei HC Liempde dames 1 tegenstander Deurne Dames 1. Dit team staat een plek boven Dommel, waar HC Liempde 3-3 gelijk tegen hebben gespeeld. Dus HC Liempde had er zin in!

Na een voorbereiding in het lekker warme weer begon de wedstrijd. Al snel bleek Deurne elkaar beter te kunnen vinden op het veld, en hadden zij een aantal kansen gecreƫerd. Dit deden ze wel met erg fysiek spel waardoor het ijs wat voor de eerste blessure werd gehaald nog vaker die wedstrijd gebruikt kon worden... Er zijn denk ik meer meiden in ons team die wel een bal tegen hun hand/knie/voet (of alle drie) hebben gehad, dan niet L.

Gelukkig stond Sanne erg goed te keepen in de goal, dus ze maakte de schoten van Deurne onschadelijk. Maar hier bleef het helaas niet bij. Deurne kwam goed in de wedstrijd en met samenspel en een snelle voorhoede scoorden zij. In de rust stonden we al met 4-0 achter...

In de tweede helft kwamen wij gelukkig ook goed in het spel, waardoor we wat vaker op de helft van Deurne kwamen. We speelden goed over en verlegden het spel. Hierdoor creƫerden we goede combinaties in het veld waardoor een aanval ontstond. Fleur kreeg de bal aangespeeld en sprintte naar de cirkel, waar ze de voorzet gaf op Loes, die scoorde! Het leek voor ons of dit doelpunt voor 5 telde, zo blij waren we. Helaas wist Deurne ook nog onze goal te vinden (wel de helft minder dan in de eerste helft!) en hebben we met 6-1 verloren.