&

Cranendonck D1 - HC Liempde D1

HC Liempde D1 niet beloond tegen Cranendonck D1

Zondag 31 maart stond de wedstrijd tegen Cranendonck D1 op het programma.
Na de vorige wedstrijd te hebben verloren door een afgekeurd doelpunt van ons en een voetgoal van Cranendonck waren wij erg gebrand om vandaag te laten zien wat wij konden.

We begonnen sterk en wisten dan ook het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken via Dominique (invalster uit de B1). Helaas wist Cranendonck de eerste helft ook te scoren, ondanks onze mooie combinaties en aanvallen kwam er helaas geen 2de goal uit.

Na de rust bleven wij goed staan hockeyen en lieten wij zien dat dit voor Cranendonck zeker geen makkelijke wedstrijd zou worden. De aanvallen gingen redelijk gelijk op, helaas werd ons mooie spel niet beloond en wist Cranendonck in tegenstelling tot ons wel nog 2 goals in het net te werken en eindigde de wedstrijd in 3-1.

Een mooie pot en goed spel beloonde helaas niet in punten.
Wij blijven strijden, volgende week spelen wij tegen DVS thuis op HC Liempde terrein om 12.45 uur