&

HC Shot D1 - HC Liempde D1

HC Liempde dames 1 verliezen door strafcorner

Zondag 17 november traden de dames van Liempde aan op het veld van Studenten hockeyvereniging Tilburg. HCL begon fel aan de wedstrijd en wist vroeg in de wedstrijd kansen te creëren. Het was Fleur Schoenmakers die al vroeg in de wedstrijd een strafcorner wist te forceren. Deze ging helaas naast de goal. Hierna was het SHOT met de tegenaanval. Deze aanval werd goed verdedigd door Randi van de Wiel en zo was Liempde weer in de aanval. SHOT wist echter daarna wel een strafcorner te forceren, maar het was Hanne Verniers die goed uitliep en zo de bal kon onderscheppen. Vervolgens kwam Annet Saris opgelopen met de bal en gaf een voorzet. Het was Anneloes van de Hurk die de voorzet wist te benutten en Liempde zo op voorsprong kon brengen. 0-1.

Het was SHOT dat daarna druk ging zetten. Liempde verdedigde goed, maar had moeite om er echt uit te komen. SHOT wist nog twee strafcorners te forceren, maar het was keepster Suzan van de Steen die een tegen goal wist te voorkomen. Aan het einde van de eerste helft was het toch SHOT dat de gelijkmaker maakte.

Ruststand 1-1

In de tweede helft zochten beiden teams naar nog een goal. Liempde kreeg vroeg in de tweede helft weer een strafcorner mee. Deze werd helaas niet benut. Het was SHOT dat met een gevaarlijke tegenaanval kwam. SHOT stond met 1 aanvaller tegenover de keeper, maar het was Suzan van de Steen die goed uit de goal kwam en zo een treffer wist te voorkomen.

Beiden teams hebben nog een strafcorner gehad, maar deze allebei niet benut. Het was SHOT dat tijdens het eindsignaal een  strafcorner mee kreeg, weliswaar onterecht. Hieruit werd gescoord. Eindstand 2-1.