&

HC Shot D1 - HC Liempde D1

HC Liempde Dames 1 geen winst uit tegen HC SHOT dames 1

Zondag 22 september 2013 vertrokken de Dames van Liempde naar Tilburg voor de derde competitie wedstrijd van het seizoen, verwachtende dat beide teams aan elkaar gewaagd waren. SHOT mocht de bal uitnemen en begon gelijk sterk aan de wedstrijd. Na een aantal aanvallen over en weer was het SHOT die een strafcorner forceerde en deze benutte. Liempde liet zich niet van haar stuk brengen en ging opzoek naar een tegen doelpunt. Liempde kreeg in de loop van de eerste helft meer balbezit en hetĀ  was Fleur van Houtum die kwam met eenĀ  tegenaanval maar deze bal werd goed verdedigd door SHOT. Ook kreeg Liempde nog een strafcorner mee maar kon deze helaas niet benutten. Aan het einde van de eerste helft kreeg SHOT nog een kans uit de rebound maar deze werd goed verdedigd door HCL.

Liempde ging de rust in met een 1-0 achterstand.

Na een paar minuten in de tweede helft kreeg Liempde een strafcorner mee, helaas werd ook deze kans niet benut. Wel was het HCL dat veel balbezit had, goede passes en goede aanvallen. Jammer genoeg gingen geen van deze ballen in het doel van SHOT. Tien minuten voor tijd forceerde SHOT weer en strafcorner en na een aantal pogingen ging de bal toch via een tip in het doel. HCL had daarna nog een aantal goede aanvallen maar het mocht allemaal niet baten. Vlak voor tijd kwam er een laatste aanval van SHOT en deze resulteerde in een goed genomen strafcorner. Eindstand 3-0.

Bron : HC Liempde