Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Witte Ster/Tachos DS2 - White Demons DS1
 

 

White Demons blijft na gelijkspel in spoor van koploper.

Zondag 26 november in de competitie gingen de dames van White Demons op bezoek bij Witte Ster in Waspik. Witte Ster is de nummer 3 in de competitie en zowaar een topper in deze klasse. White Demons speelde in eerste instantie een snel aanvalsspel waarop de dames uit Waspik niet veel in te brengen hadden waardoor men op een gegeven moment een voorsprong van vijf doelpunten had.

Witte Ster kreeg meer vat op het spel van White Demons waardoor de dames uit Berkel Enschot het moeilijk hadden om tot scoren te komen. Drie minuten voor tijd stond White Demons drie doelpunten achter en met een laatste krachtsinspanning en met geloof in eigen kunnen wist White Demons nog een gelijkspel uit het vuur te slepen 21 – 21. Door het gelijkspel van koploper Desk tegen Groene Ster blijft de achterstand van White Demons 1 punt op de koploper.

Zaterdag 2 december spelen de dames van White Demons een thuiswedstrijd tegen Internos uit Etten-Leur. Deze wedstrijd begint om 19.20 uur in sporthal 't Ruiven in Berkel Enschot. De dames rekenen op de steun van hun supporters en handballiefhebbers.

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


26-11-2017
 
 
Witte Ster/Tachos DS2 - White Demons DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)