Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons DS1 - Tachos DS2
 

 

Moeizame winst voor dames White Demons op Tachos.

White Demons ontving de dames van Tachos uit Waalwijk in een periode waarin het White Demons allemaal niet erg meezit. Diverse blessures teisteren de selectie, een paar speelsters wat uit vorm en de coach die voorlopig even uit de running is.

Ondanks de bovengenoemde ingrediënten was de aanwezige selectie gemotiveerd om er het beste van te maken. Aangevuurd door de tijdelijke coach Erik-Jan van der Meijs ging de strijd gelijk op. Ondanks in het begin een kleine achterstand werd door doelpunten van Sabine van der Wiel, Annyka van der Schoot en Nienke van der Meijs de stand gelijk getrokken naar 3 – 3. In deze periode onderscheidde Floor Lauwerijssen zich met een aantal knappe reddingen, maar kon niet verhinderen dat Tachos met een 4 – 5 voorsprong de rust inging.

Doordat de thee nog niet goed was bekomen, scoorde Tachos 4 – 6. Dit was het teken voor coach Erik-Jan van der Meijs om vocaal meer aanwezig te zijn en zijn ploeg vooruit stuwde. De vonk sloeg over en er werd gestreden voor iedere meter. Annyka van der Schoot, Liesbeth Zink en Robin Lauwerijssen brachten de stand weer in evenwicht 7—7.

White Demons ging goed door en via een mooi afstandsschot gaf Nienke van der Meijs haar visitekaartje af en stonden de dames van White Demons voor het eerst op voorsprong.

Via een benutte strafbal van Sabine van der Wiel, goed doorzetten van Liesbeth Zink en weer een afstandsschot van Nienke van der Meijs werd de score uitgebouwd naar 12 – 9.

Keepster Floor Lauwerijssen stond wederom op verschillende momenten op de goede plaats en kon White Demons met scores van Romy Jonkers en Anouk Panis verder uitlopen.

Een benutte strafbal van Tachos bracht de eindstand van 14 – 12 op het scorebord in het voordeel van White Demons.

De scores:

Sabine van der Wiel 3, Annyka van der Schoot 2, Robin Lauwerijssen 1, Romy Jonkers 1, Anouk Panis 1, Liesbeth Zink 3 en Nienke vander Meijs 3.

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


02-02-2018
 
 
White Demons DS1 - Tachos DS2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)