Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons - RHV
 

 

White Demons bekert door na winst op RHV

Donderdag 23 november stond er een bekerwedstrijd op het programma tegen RHV uit Rijen. In de eerste helft speelden de dames van White Demons de eerste 20 minuten RHV volledig weg. Patty van Esch opende de score vanuit de rechter hoek waarna Liesbeth Zink vier maal het doel wist te vinden. Vloeiende combinaties, druk naar voren en de wil om er iets moois van te maken waren aanwezig. Een aanval over verschillende schijven en een prachtige pass mondde uit in een treffer van Anouk Panis. Na een tussenstand van 8 – 0 nam White Demons wat gas terug en scoorde RHV de eerste treffer. Na een paar fantastische reddingen van doelvrouwe Floor Lauwerijssen kwam er een ruststand op het scorebord van 9 – 4.

De tweede helft pakte White Demons de draad weer op en scoorde er weer lustig op los. Een prachtige individuele actie van Robin Lauwerijssen werd doeltreffend afgerond. Nicole van Esch vond het doel via schitterend combinatiehandbal en zelfs Myrthe Wolfs, die niet zo vaak scoort, wist vanuit de hoek te scoren. Nadat de stand naar 15 – 6 was getild kregen andere speelsters wat meer speeltijd van de coach. Via een mooi doelpunt vanuit de hoek bepaalde Annycka van de Schoot de eindstand op 17-9.

De scores:

Patty van Esch 3, Sabine van de Wiel 1, Annycka van de Schoot 2, Robin Lauwerijssen 2, Romy Jonkers 2, Anouk Panis 1, Liesbeth Zink 4, Nicole van Esch 1 en Myrthe Wolfs 1.

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


23-11-2017
 
 
White Demons - RHV
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)