Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons DS1 - Red Rag Tachos DS2
 

 

Eenvoudige zege White Demons bij Red Rag Tachos

In Waalwijk trof zondag 29 oktober White Demons Red Rag Tachos , een tegenstander die moeilijk snelheid in haar spel kon brengen waardoor er een matige wedstrijd ontstond die weinig enthousiasme kon brengen bij de toeschouwers op de tribune. White Demons probeerde met snelle tegenstoten wel snelheid te brengen, maar de aanvallen werden te snel afgerond en spelers die vrij liepen werden zodoende over het hoofd gezien. White Demons ging slordig met de kansen om.

In de beginfase liep White Demons toch nog snel uit naar een 1 – 6 voorsprong en deze voorsprong van 5 doelpunten kwam de gehele wedstrijd niet meer in gevaar. Marit Hogenboom en Patty van Esch scoorden er lustig op los waardoor er een ruststand van 4 – 10 op het scorebord kwam.

Floor Lauwerijssen liet zich diverse keren goed zien door prachtige reddingen waardoor de voorsprong behouden bleef. Halverwege de tweede helft stokte de doelpuntenproductie waardoor Red Rag Tachos dichterbij kon komen, maar de voorsprong kwam de gehele wedstrijd niet in gevaar en eindigde de wedstrijd in een verdiende overwinning van 14 – 19 voor White Demons.

Hierdoor blijven de dames van White Demons in het spoor van koploper DESK/Camelot en spelen ze op zondag 12 november om 12.30 uur een uitwedstrijd tegen Mixed Up in Wagenberg.

De scores :
Patty van Esch 7, Marit Hogenboom 5, Sabine van der Wiel 3, Robin Lauwerijssen 2, Margot Verhoeven 1 en Nienke van de Meijs 1.

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


29-10-2017
 
 
White Demons DS1 - Red Rag Tachos DS2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)