Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons - DS1 - Groene Ster DS1
 

 

Ruime voorsprong White Demons verdampt naar gelijkspel

Zaterdagavond 14 oktober stond de wedstrijd van de dames van White Demons tegen Groene Ster uit Zevenbergen op het programma. Vooraf een wedstrijd om naar uit te kijken omdat beide ploegen tot nu toe de volle winst hadden behaald in de competitie.

In het begin van de wedstrijd had de jonge ploeg van White Demons nog wat ontzag voor de wat meer ervaren ploeg uit Zevenbergen, maar brutaal weg deden de dames goed mee. Via een break opende Patty van Esch de score voor White Demons, maar door balverlies van Marit Hogenboom kwam Groene Ster weer langszij. Op de snelle omschakeling van verdedigen naar aanval hadden de dames van Groene Ster weinig vat, maar door onnodig balverlies van White Demons bleef de score gelijke tred houden. Vermeldenswaard waren de prachtige passes van Anouk Panis op Marit Hogenboom en de pass van Marit Hogenboom op Patty van Esch, die door beide dames keurig werden afgerond. Ook doelvrouwe Floor Lauwerijssen stond haar mannetje door een paar prachtige reddingen en deed zodoende een duit in het zakje door een klein gaatje te slaan naar een kleine voorsprong met de rust van 11-9.  In deze fase schoot Robin Lauwerijssen op de paal, Dani Trommelen scoorde haar eerste doelpunt voor het eerste team van White Demons en Anouk Panis scoorde na een geweldige aanval over veel schijven.

In de tweede helft schoot Anouk Panis na een prachtige pass van Marit Hogenboom op de lat en scoorde Patty van Esch haar derde genomen strafbal. De show van Patty van Esch ging door met een strafbal met lob. Alles lukte bij haar tot zelfs een aanval afgerond met een doeltreffend lobje. Bij een 19-12 voorsprong koos de coach van White Demons ervoor om de wisselspelers wat meer speeltijd te gunnen. Het team begon onrustig te spelen en er volgde veel balverlies waardoor Groene Ster terug kwam tot 20-17. Ondanks dat er weer een paar spelers van de basis terug keerden was de flow er uit. Het spel oogde rommelig en bleef onrustig en uiteindelijk mocht White Demons nog blij zijn dat er een gelijkspel van 21 -21 uit de bus rolde.

De scores:
Patty van Esch 8, Marit Hogenboom 5, Anouk Panis 3, Sabine van de Wiel 2, Annycka van der Schoot 1, Rovin Lauwerijssen 1 en Dani Trommelen 1.

De volgende wedstrijd is een uitwedstrijd op zondag 29 oktober om 14.55 uur in sporthal De Zeine te Waalwijk tegen de dames van Red Rag Tachos.

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


14-10-2017
 
 
White Demons - DS1 - Groene Ster DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)