Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

O.H.C'01 - White Demons DS1
 

 

White Demons verliest in zinderende bekerwedstrijd net van O.H.C.'01

Deze week stond er voor White Demons een moeilijke bekerwedstrijd op het programma. De dames moesten het in Oosterhout opnemen tegen de koploper in de huidige handbalcompetitie.

De huidige koploper O.H.C'01, dit seizoen versterkt met twee terug gekeerde divisiespeelsters, is bezig aan een knappe periode. De vorm is er bij O.H.C.'01 en met de nodige druk naar voren brengen ze menig handbalteam in de problemen.

Ook dit ondervond White Demons in het begin van de wedstrijd. Frank en vrij speelde O.H.C.'01 soepel door de verdediging van White Demons heen en voordat ze er zelf erg in hadden keken de dames van White Demons tegen een achterstand aan van 7 – 2. Na deze periode wisten Sabine van der Wiel met twee strafballen en Anouk Panis de achterstand nog beperkt te houden  tot 8 – 4. Coach Erik-Jan van der Meijs begon zich vocaal weer te roeren met aanwijzingen en ook ditmaal was het niet tegen dovemansoren gericht. Er werd beter verdedigd, de speelsters wisten elkaar beter te vinden en de muntjes vielen op de juiste plek. De wilskracht overwon en onder aanvoering van Anouk Panis en Nienke van der Meijs kwam White Demons zover terug dat zelfs de rust werd ingegaan met een 16 – 17 voorsprong.

Na de pauze kreeg O.H.C.'01 vrij snel een strafbal mee, die benut werd. Toch bleef de strijd gelijk opgaan. O.H.C.'01 werd wat onnauwkeurig in de afwerking en hier putte White Demons moed uit en bleef het in de score bij. Ook een paar twee minutenstraffen aan O.H.C.'01 zijde hielpen hierbij. Er ontspon zich een spannende wedstrijd waarin de beide teams niet opgaven en tot het uiterste gingen. In het laatste kwart van de wedstrijd leek op voorhand de strijd beslecht omdat O.H.C.'01 uitliep naar 29 – 24 maar de laatste 8 minuten rechte White Demons de rug en door strijd legden ze de dames van O.H.C.''01 het vuur na aan de schenen, alleen kwam het eindsignaal net te vroeg.

Nadat de stofwolken waren opgetrokken stond er een eindstand op het scorebord van 32 – 30 in het voordeel van O.H.C.'01 .

Op zaterdagavond 24 februari 2018 spelen de dames van White Demons om 20.40 uur hun volgende wedstrijd. Ze spelen dan thuis tegen Mixed-Up in sporthal 't Ruiven in Berkel-Enschot en hopelijk zijn er dan weer een paar speelsters bij na een lange blessureperiode.

De scores :

Sabine van der Wiel 5, Annyka van der Schoot 3, Robin Lauwerijssen 2, Romy Jonkers 2, Anouk Panis 7, Liesbeth Zink 1 en Nienke van der Meijs 9.

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


30-01-2018
 
 
O.H.C'01 - White Demons DS1
archief foto
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)