&

Camelot/DESK DS1- White Demons DS1

White Demons verliest nipt van Camelot/DESK

Zondagmiddag 30 oktober brachten de dames van White Demons een bezoek bij Camelot/DESK in Tilburg. Voor de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden voor een speelster van de vereniging Camelot/DESK die op vakantie in Indonesië bij een treinongeluk om het leven was gekomen.
De wedstrijd kende een trage start en pas na vier minuten werd de eerste goal door Camelot/DESK gescoord. De wedstrijd bleef op en neer golven en ook het net werd bijna om en om door de dames van beide ploegen gevonden, waardoor er zich een spannende wedstrijd ontwikkelde. Floor Lauwerijssen onderscheidde zich in deze wedstrijd met prachtige reddingen en wist White Demons in het spoor van Camelot/DESK te houden.

Via een paar prachtige breaks van Liesbeth Zink en een paar prachtige aanspeelballen van gelegenheids midden-opbouwer Marit Hogenboom aan Tessa van Broekhoven en Laura van Gils werd er een ruststand bereikt van 12 – 14 in het voordeel van White Demons.
Na de rust probeerden de dames de voorsprong uit te breiden, maar door een gestopte strafbal en een schot op de paal lukte dat niet. De marge bleef klein maar halverwege de tweede helft kwamen de dames van Camelot/DESK langszij 17 – 17. Door drie doelpunten van Liesbeth Zink en een break van Marit Hogenboom bleven de beide ploegen in evenwicht, 21 – 21 .Toen sloeg Camelot/DESK een gaatje van twee doelpunten verschil en hield doelvrouw Floor Lauwerijssen door een knappe redding White Demons nog even in de race voor de wedstrijdpunten. Ondanks de grote inzet en vechtlust liepen de dames van White Demons tegen een kleine nederlaag aan, 25 – 23.
Topscoorders waren : Liesbeth Zink 6, Marijke Panis en Laura van Gils beide 4 en Marit Hogenboom 3 doelpunten
.
Komende zaterdagavond 5 november spelen de dames van White Demons een thuiswedstrijd tegen E.S.Z.V Oktopus. Deze wedstrijd wordt gespeeld in sporthal het 't Ruiven aan de Vlierakkerweg 4 in Berkel-Enschot en begint om 19.20 uur.

Aansluitend spelen de heren van White Demons om 21.00 hun thuiswedstrijd tegen G.H.V. uit Goirle. Dit team herbergt veel oud-spelers van White Demons en belooft een echte clash te worden. Zeker voor de handballiefhebbers een wedstrijd om naar uit te kijken.