&

White Demons DS1 - Helios DS1

White Demons verliest van Helios

Zaterdagavond 25 oktober verloren de dames van White Demons van Helios uit Uden . De Udense dames willen dit seizoen een gooi doen naar het kampioenschap. De dames van Helios kwamen goed uit de startblokken en bijna iedere aanval was een doelpunt, terwijl de dames van White Demons niet verder kwamen dan het meerdere keren testen van de doelpalen en de lat. Tevens kreeg Helios ook een paar strafballen mee , waardoor White Demons halverweg de eerste helft tegen een achterstand aankeek van 1 - 7. White Demons wist zich nog terug te vechten tot een 5 - 9 ruststand.

In de tweede helft pakte White Demons de zaken voortvarender en defensief beter aan waardoor Helios fouten ging maken en een paar speelsters van Helios geirriteerd raakten waardoor diverse twee minuten straffen door de scheidsrechter werden uitgedeeld. Ook een paar speelsters van White Demons ontkwamen hier niet aan.
De doelkansen werden succesvoller afgerond en kwamen de dames uit Berkel-Enschot op tien minuten voor het einde van de wedstrijd terug tot 13 - 14.

Door een paar concentratiefouten wist Helios uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken en kwam er een eindstand van 14 - 17 op het scorebord. De Boxtelse dames Marit Hogenboom en Liesbeth Zink speelden niet onverdienstelijk. Marit Hogenboom speelde met een lichte blessure wat niet ten goede kwam van haar spel.

Aanstaande zondag spelen de dames een uitwedstrijd om 13.10 uur in Wanroij tegen HVW Bouwcenter.