&

Tachos - White Demons

Handbal dames White Demons winnen nipt

Zaterdagavond 1 februari stond de derby tegen Tachos uit Waalwijk op het programma. De dames namen in deze uitwedstrijd brutaal de leiding door een doelpunt vanuit de hoek gescoord door Marit Hogenboom. De score bleef tot 5 minuten voor de rust gelijk opgaan en toen sloeg Tachos tweemaal toe waardoor White Demons met een 12 - 10 achterstand ging rusten. In het begin van de tweede helft bleven de dames uit Berkel Enschot op twee doelpunten achter de feiten aanlopen totdat de coach de jonge Tessa Broekhoven als nieuwe cirkelloopster inbracht.

Deze blokte zo goed dat White Demons gelijk kwam en een kleine voorsprong nam. Toch werd het nog gelijk en met nog ruim een minuut te spelen maakte de Boxtelse Marit Hogenboom via een schitterende break de winnende treffer waardoor de eindstand 18-19 werd voor White Demons.
Marit Hogenboom scoorde 4x in deze derby.
Zaterdagavond 8 februari om 19.20  uur speelt White Demons thuis tegen Swift.