&

JRC Boxtel u14 1- Eastwood Tigers gemengd U14 1

JRC Boxtel X14-1 geen winst tegen Eastwood Tigers X14-1

JRC Boxtel X14-1  verzamelden zich in de Braken om half 1 voor de thuiswedstrijd tegen Eastwood Tigers uit Oosterhout. De ranglijst liet ons zien dat er zeker wat de halen viel. JRC Boxtel X14-1 stond laatste en hun 2 plekken boven ons, dus JRC Boxtel X14-1  moest gefocust beginnen aan deze wedstrijd. De tegenstander kwam aanzetten in de Braken, waar een speler van hun een flink aantal meer lengte had dan ons moesten we ons niet laten afschrikken. 1 uur, de sprongbal wordt genomen en aan het hele kwart te zien moesten we echt even wakker worden en sluiten het kwart af met 5 – 18.

Na een time-out met de woorden van coach Bas Schut kwam het er op neer dat we wakker moesten worden, zoveel beter dan ons waren ze niet. Het tweede kwart gaat stukken beter en we komen sterker en sterker in de wedstrijd en bij rust staan we nog maar een punt achter; 23-24. Het derde kwart konden we blijven aanhaken en zorgde voor veel spanning op het veld, de bank en ook zeker de tribune! Het derde kwart wordt afgesloten 35-43 met als hoogte punt de eerste score van onze Tim! Hard getraind de afgelopen weken en zoals je ziet wordt dat beloond! Voor het vierde kwart begon hebben Guus en Bas nog een keer flink aangemoedigd, alles geven dat is wat telt! We komen echter helaas net te kort en we hebben tot het laatste kwart hard gestreden… Eindstand 46-51 in het voordeel van Eastwood Tigers.
Assistent- coach Guus Durlinger: We hebben na het eerste kwart hard gestreden. Elke wedstrijd maakt niet uit of we verliezen of winnen zie ik verbetermomenten maar ook leermomenten. We komen elke wedstrijd weer overeind of we nou winnen of dik verliezen. Ik bedank het publiek voor deze wedstrijd, ze hebben zich vier kwarten lang goed laten horen en dat geeft energie op het veld en op de bank. Op naar

Zaterdag 16 maart , waar we uit tegen Migliore uit Rijen spelen.