Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Boxtel MSE1 - Maastricht Knights
 

 

Vernieuwd JRC Boxtel MSE1 verliest eerste wedstrijd van het seizoen tegen Maastricht Knights.

Het eerste heren team van JRC is afgelopen zomer een aantal ervaren spelers en trainer/coach kwijt geraakt. Deze wijzigingen hebben geresulteerd in een nieuw en fris heren 1.
Het team bestaat dit jaar uit enkel Boxtelse jongens en een nieuwe coach in Steven Besuijen.

Spelers: Jaap van Loon, Coen van der Meijden, Kai Elissen, Robin Hulskes, Floris de Jongh, Willem van Loon, Corné Linssen, Carlo Schoenmakers, Freek Clercx en Wouter Doppenberg. Het team wordt aangevuld door Jasper Verhoeven en Frank Schellekens.
Afgelopen zondag, 16 september, mocht het nieuwe team afreizen naar Maastricht voor de eerste competitie wedstrijd in de 2e divisie tegen Maastricht Knights. Dit team kende wij nog van vorig jaar, toen werd er 2x gewonnen.

Met een nieuwe samenstelling, andere coach en nieuwe tactieken, gelden behaalde resultaten uit het verleden niet en dat werd in Maastricht al snel duidelijk. We starten niet helemaal scherp en dat deed Maastricht wel. In no-time staan we 24 punten achter en kunnen we begin 2e kwart al een inhaal race beginnen. Aan de hand van Freek Clercx nadert JRC tot 1 punt en gaat rusten bij een stand van 30-26.
De 2e helft begint aan de kant van JRC slordig en Maastricht Knights neemt 14 punten afstand. Deze tik komt JRC niet meer te boven en verliest uiteindelijk met een eindstand 65-45.
"Een zure nederlaag, waar het met vlagen ontbrak aan scherpte. Wel zit er een stijgende lijn in het spel van de Boxtelse formatie. Het is duidelijk nog even wennen aan een andere defense en nieuwe looplijnen in de offense, maar dit gaat zeker nog zijn vruchten afwerpen." Aldus coach Steven Besuijen

Volgende week zondag speelt heren 1 de eerste thuis wedstrijd tegen Tantalus op zondag 23 september om 15:00 uur in de Braken, Boxtel.

Meer basketbal nieuws >>>>


16-09-2018
 
 
JRC Boxtel MSE1 - Maastricht Knights
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)